Benvinguts a la nostra web!

Des de l’any 1977 oferim els nostres serveis per a l’educació d’infants i joves en les etapes de l’escola bressol fins a la de l’ESO.

La nostra identitat ha estat marcada, des dels nostres inicis, per l’anhel d’aplicar al centre metodologies pedagògiques d’avantguarda sense renunciar a l’excel·lència acadèmica i el compromís d’educar en valors ferms, com la solidaritat, el respecte als altres o una forta consciència social. Contemplem com a objectiu primordial l’aproximació a la felicitat dels nostres alumnes, suportada en el coneixement, la capacitat crítica, la creativitat, l’autoestima i en l’autonomia.

Podem assegurar amb orgull que els alumnes que han acabat la seva educació a l’escola Guixot han sortit del centre amb una base acadèmica, una formació en valors i un sentit de la responsabilitat molt elevats.

En aquesta web podeu trobar informació sobre la nostra escola.

Benvinguts!

Portes obertes 2024

El proper dissabte 24 de febrer celebrarem la Jornada de portes obertes de l’escola.

Serà un bon moment per a presentar-nos i mostrar el nostre tarannà i la nostra manera de fer a les famílies que contemplin Guixot com una opció per a l’escolarització dels seus fills.

Si voleu conèixer el nostre projecte educatiu, us convidem a participar-hi i a apuntar-vos a alguna de les visites individualitzades que hem organitzat.

Podeu fer-ho en un moment amb aquest formulari.

Us hi esperem!

Preinscripció 2022-2023

Entre el 7 i el 21 de març s’obre el període per a la presentació de les sol·licituts de preinscripció per als estudis d’educació infantil, primària i secundària obligatòria del proper curs 2022-2023.

En aquest enllaç trobareu la informació relativa a tot el procés i en aquest altre el formulari les utilitats per a formalitzar la preinscripció i fer-ne el seguiment

Com sempre, restem a la vostra disposició per a ajudar-vos a resoldre qualsevol dubte al respecte.