Benvinguts a la nostra web!

Des de l’any 1977 oferim els nostres serveis per a l’educació d’infants i joves en les etapes de l’escola bressol fins a la de l’ESO.

La nostra identitat ha estat marcada, des dels nostres inicis, per l’anhel d’aplicar al centre metodologies pedagògiques d’avantguarda sense renunciar a l’excel·lència acadèmica i el compromís d’educar en valors ferms, com la solidaritat, el respecte als altres o una forta consciència social. Contemplem com a objectiu primordial l’aproximació a la felicitat dels nostres alumnes, suportada en el coneixement, la capacitat crítica, la creativitat, l’autoestima i en l’autonomia.

Podem assegurar amb orgull que els alumnes que han acabat la seva educació a l’escola Guixot han sortit del centre amb una base acadèmica, una formació en valors i un sentit de la responsabilitat molt elevats.

En aquesta web podeu trobar informació sobre la nostra escola.

Benvinguts!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.